Известие

Collapse
No announcement yet.

Предна седалка - 145 1,6 Boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предна седалка - 145 1,6 Boxer

Здравейте колеги!

Днес ми се случи нещо ужасно с Алфичката. Докато я чистех, бях сложил едно лепило - канаколит, на един плик на седалката, то е паднало и се е разсипало на седалката. Сами се досещате, че от седалката нищо не става. Знаете ли някой който да продава Алфа на части, трябва ми предна дясна седалка.... Надали ще има точно моята разцветка, но си струва да ви питам.

Мерси за помощта, предварително!

Няма да е лошо ако кажеш и какъв цвят ти е седалката
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

Comment

Утре ще я снимам! Иначе е зеленикава, формата и е малко като рекаро, с кожа отстрани и в зеленикавото има едни подобия на цветя....

Comment

Тя е Рекаро.Ще намериш същата,но дали някой ще ти продаде само една е въпроса.
        Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
        За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Абе, аз първо да я намеря, пък после ще преговарям. Иначе няма как да не я сменя!

Comment

Само дясна мога да ти продам лявата е счупена та за това.Цвета е синкави оттенъци.
            Ако искаш тел 0883354901-оги
            Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Знам я тази шарка, но моята е по-скоро зеленикава... Мерси много за предложението, но няма да ми свърши работа.

Comment

Имам зеленикава от 1,6 боксер, само че е велурена а не от плат. Ако се интересуваш, дай и-мейл ще пратя някоя снимка.
                Alfa Romeo 146 ti, K&N replacement
                Alfa Romeo 156 Arese

Comment

Колега пусни си тема в раздел "Търсене"

Comment

Може да питаш nikola_nikolov, или YAVOR4O, те имат доста алфи на части
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Имам цял салон,обаче сив,ако имаш интерес по добре да говорим направо по телефона цената ще е добра
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Ето снимката на седалката. Пропуснах да кажа, че е двувратка колата, ако има въобще четривратки де, така че седалките са падащи. Иначе голям късмет ми се струва и на мен да намеря точно същата с то само една, но си струва да опитам... не ми се сменя целия салон... Иначе сигурно с това черното и сивото, което го има колегата е супер.

Comment

Зависи от къде си. В една пазарджишка морга има такава седалка.
                          Разгледай мобиле.бг
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от free_style Покажи съобщение
                            Знам я тази шарка, но моята е по-скоро зеленикава... Мерси много за предложението, но няма да ми свърши работа.
                            намираш си седалка,и да не е баш твоя цвят слагаш една яка тапицерия и си готов

Comment

Кво пречи да си сложи тапицерия,върху тези седалки,има и едни стелки само за предните седалки,се продават.Стига да му харесва този вариянт на колегата
                              Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                              Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Working...
                              X